Het Modern Contemporary (Moco) Museum Amsterdam wil een breed scala aan moderne en hedendaagse kunst beschikbaar stellen voor het grote publiek. Het Moco Museum richt zich op beproefde pioniers en protagonisten, de zogenaamde “Rock Stars of Art” binnen verschillende kunststromingen. Met spannende tentoonstellingen en spraakmakende gastcuratoren vervult Moco de behoefte van een groot publiek. De wens om een ​​blik te werpen in de kunstwereld die meestal verborgen is voor het publiek.

The Host breidt de samenwerking met het Moco Museum verder uit. Na anderhalf jaar ondersteuning te hebben geboden aan het museum, is deze ondersteuning nu beloond met een overeenkomst. The Host is gevraagd om de komende periode zowel de beveiliging als de algemene veiligheid naar een hoger niveau te brengen en verder te professionaliseren. Uiteraard zijn wij erg trots op het feit dat wij de samenwerking met dit mooie museum, wat is gevestigd op het Museumplein in Amsterdam, verder mogen gaan uitbreiden.