22 mei 2018 by TheHost 0 Comments

The Host ook dit jaar partner van het Scenecs International Filmfestival

Het SCENECS International Debut Film Festival biedt internationale startende filmmakers een platform om hun films te laten zien. “SCENECS is niet zomaar een filmfestival. Het is een filmbeleving. Als bezoeker van het festival zie je de parels van de filmmakers. Hier beleef je films als de meest gevarieerde en krachtige kunstdiscipline.

The Host zal ook dit jaar weer de beveiliging verzorgen tijdens het Grand Gala Award Event van het Scenecs International Filmfestival. Het Gala zal wederom plaats gaan vinden in Studio 21 te Hilversum.

https://scenecs.com/

7 april 2018 by TheHost 0 Comments

The Host sluit overeenkomst met het Moco Museum

Het Modern Contemporary (Moco) Museum Amsterdam wil een breed scala aan moderne en hedendaagse kunst beschikbaar stellen voor het grote publiek. Het Moco Museum richt zich op beproefde pioniers en protagonisten, de zogenaamde “Rock Stars of Art” binnen verschillende kunststromingen. Met spannende tentoonstellingen en spraakmakende gastcuratoren vervult Moco de behoefte van een groot publiek. De wens om een ​​blik te werpen in de kunstwereld die meestal verborgen is voor het publiek.

The Host breidt de samenwerking met het Moco Museum verder uit. Na anderhalf jaar ondersteuning te hebben geboden aan het museum, is deze ondersteuning nu beloond met een overeenkomst. The Host is gevraagd om de komende periode zowel de beveiliging als de algemene veiligheid naar een hoger niveau te brengen en verder te professionaliseren. Uiteraard zijn wij erg trots op het feit dat wij de samenwerking met dit mooie museum, wat is gevestigd op het Museumplein in Amsterdam, verder mogen gaan uitbreiden.

23 maart 2018 by TheHost 0 Comments

The Host ook voor 2018 weer erkend door de VEB

The Host heeft de erkenning van de Vereniging van Erkende Beveiligingsbedrijven voor het jaar 2018 weer aan de muur hangen. VEB is dé brancheorganisatie op beveiligingsgebied. Met ruim 600 aangesloten beveiligingsbedrijven is de VEB gegroeid tot een belangrijke organisatie binnen de beveiligingssector. Zij behartigt de belangen van haar leden in de breedste zin van het woord. De visie van de VEB is dat veiligheid optimaal gerealiseerd wordt doordat betrouwbare beveiligingsbedrijven de te nemen maatregelen met elkaar afstemmen. Hierdoor realiseren deze bedrijven met elkaar, denkend vanuit totaal oplossingen die gebaseerd zijn op een schat aan ervaring, de beste beveiligingsoplossingen. De missie van de VEB is dan ook de veiligheid in Nederland optimaal waarborgen.

12 februari 2018 by TheHost 0 Comments

Canon Zilveren Camera 2017

Fotograaf Chris Keulen (1959) is winnaar van de Canon Zilveren Camera 2017. Hij wint deze prestigieuze prijs met een indringende serie foto’s over de liefde en zorg van een man voor zijn dementerende vrouw. KWETSBARE LIEFDE (werktitel) een leven met dementie.

Ook dit jaar waren onze collega’s tijdens de uitreiking van de Canon Zilveren Camera verantwoordelijk voor de algemene veiligheid en het ontvangst van de gasten en genomineerden.

8 januari 2018 by TheHost 0 Comments

World Press Photo 2017

Afgelopen weekend hebben onze security hosts het ontvangst mogen verzorgen tijdens de opening van de World Press Photo in Hilversum.

De 60ste editie van de World Press Photo toont indrukwekkende persfoto’s van 45 prijswinnaars uit 25 landen in acht categorieën: Dagelijks leven, Hard nieuws, Hedendaagse kwesties, Langetermijn-projecten, Natuur, Mensen, Reportage en Sport. In elke categorie zijn een eerste, tweede en derde prijs toegekend. Naast de meest spraakmakende persfoto’s zijn ook de winnaars van de Digital Storytelling Contest te zien. Winnaar World Press Photo Uit 80.000 foto’s won de Turkse fotograaf Burhan Ozbilici de World Press Photo- award met zijn foto…

17 december 2017 by TheHost 0 Comments

The Host verzorgd het ontvangst tijdens de opening van ‘Het Perfecte Plaatje’

The Host heeft op maandag 11 december met meerdere security hosts het ontvangst mogen verzorgen tijdens de opening van de expositie van het RTL 4 televisie programma ‘Het Perfecte Plaatje’ in Museum Hilversum.

In ‘Het Perfecte Plaatje’ gaan acht bekende Nederlanders met een passie voor fotografie de strijd met elkaar aan en proberen ze hun geliefde hobby naar een hoger niveau te tillen. In elke aflevering staan twee specialisaties uit het vak centraal en komen de meest uiteenlopende aspecten van fotografie aan bod. Estelle Cruijff is de winnares van het tweede seizoen van ‘Het Perfecte Plaatje’. Estelle won de finale van het fotografieprogramma van medefinalist Giel de Winter met haar fotoserie die ze maakte in Peru.

1 december 2017 by TheHost 0 Comments

The Host begeleid een week lang studenten in 7 grote Europese (hoofd)steden

Afgelopen week hebben 7 begeleiders van The Host tijdens 7 verschillende studiereizen, studenten begeleid en docenten ondersteunt. De studenten en docenten waren verspreid over de volgende 7 grote Europese steden: Riga, Frankfurt, Düsseldorf, Londen, Dublin, Edinburgh en Praag. Een mooie, uitdagende en vooral ook interessante opdracht.

Achteraf hebben onze begeleiders van zowel de opdrachtgever als de studenten en docenten, zeer positieve feedback mogen ontvangen over hun proactieve optreden tijdens deze studiereizen. ‘Vakwerk… gezag afdwingen… goed integreren… ingrijpen waar nodig. Chapeau!’. De reacties waren zelfs zo positief, dat er nu al is besloten dat The Host volgend jaar wederom de studiereizen mag gaan begeleiden.

Voor aanvang van de reizen, hebben de security consultants van The Host de opdrachtgever tevens voorzien van uitgebreide dreigingsanalyses. Op deze manier waren zowel de studenten als de docenten op de hoogte van de huidige lokale situaties en de eventueel aanwezige dreigingen.

1 december 2017 by TheHost 0 Comments

The Host Facility Services vanaf nu een erkend beveiligingsbedrijf

Op vrijdag 1 december heeft een auditor van de VEB (Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven) in Hilversum een audit afgenomen bij The Host Facility Services. De uitkomst van de audit was positief en daarom mag The Host Facility Services vanaf nu naar buiten treden als een door de VEB erkend beveiligingsbedrijf.

5 juni 2017 by TheHost 0 Comments

The Host Partner Scenecs International Film Festival 2017

Elk jaar eindigt het Scenecs International Film Festival met een spetterend Grand Gala Award Event, waar de Dutch Golden Stone Awards worden uitgereikt, als bekroning van de winnende films. Tijdens dit Award Event kan het publiek tevens genieten van een spectaculaire avond vol show en entertainment.

Als partner van het festival heeft The Host meerdere security hosts mogen leveren ten behoeven van het algemene toezicht en het ontvangst voor, tijdens en na het festival.

11 maart 2017 by TheHost 0 Comments

The Security Host heet vanaf heden The Host Facility Services

Aangezien het feit dat wij steeds meer niet security gerelateerde aanvragen krijgen, hebben wij besloten om onze handelsnaam aan te passen. The Security Host heet vanaf nu The Host Facility Services. Met een breder dienstenpakket met daarin onder andere (nacht)receptiediensten, hospitality- en security diensten, training en consultancy, willen wij een breder publiek bereiken en bedienen.

The Host Facility Services, (veel) meer dan beveiligen alleen!